Framtidens företagare

 AVIDU 

- ALLA - VI - DU -


TILL FRAMTIDENS FÖRETAGARE


Quick fix lönar sig sällan


Vi erbjuder strategisk affärsrådgivning och analyser för dig som vill något men inte har förutsättningarna eller kunskapen. Våra tjänster blir dina tjänster om vi ser bärighet men framför allt om vi ser rätt person. Framgång kräver grundarbete och kunskap, inte nödvändigt av dig, men -av någon. Entreprenörskap och företagande har blivit ett allt bredare begrepp. För oss är självklart en affärsidé viktig, den behöver inte vara ny eller unik. Bättre, är också hållbart om det är realistiskt. Det vi värderar högst är du som person eller som entreprenör, många har träffat oss och föreställningarna om "Eget" har slagit oss med häpnad.


Man tror att det är på ett visst sätt och många gånger faller man högt. Därför ska du fundera innan du kommer till oss: Är du beredd att svettas blod och tårar? - Har du vad som krävs för att lyckas? - Har du kraften att klara motgången? Att vilja vara chef kan aldrig skapa den drivkraft-grund som behövs för att lyckas.


Om någon fnyser åt din idé, trösta dig med att de skrattade åt "Apple" äpple också. De skrattar inte längre. Internet var en gång i tiden en fluga enligt vissa. Stå på dig, vi skrattar inte åt dig, vi skrattar med dig när vi lyckats. Alla kan med rätt människor på rätt plats. 1:a steget, skapa grunden, så noggrant för att sen skörda.


Gillar man Quick-fix, lönar sig sällan. Var lyhörd, tänk efter & bestäm själv. Gör du inte rätt är det troligt att det rinner ut i sanden. Att starta en verksamhet är inte bara att köra. Noga förarbete, hjälp och en stor portion vilja. Att vara företagare är inte för alla. Ta reda på fakta och tänk efter alla faktorer, interna och externa. Har du allt som krävs?