Om oss

 AVIDU 

- ALLA - VI - DU -


OM OSS


Vi är inget företag eller organisation, vi driver frågor som berör oss utefter våra yrkekunskaper på vår fritid


Sedan 2010 har vi ställt aktuella frågor till ansvariga inom olika områden. Vi har gjort tester och undersökningar för att få en bild av hur man uppfattar -hur olika saker går till i samhällets beslutsprocess. I vissa fall har vi själva gått in operativt för att inifrån kunna se och bedöma hur det fungerar. Avidu står för -Alla-Vi-Du- och är namnet på vårt pro bonoprogram. Den bygger på att skapa förutsättningar för någon annan och inte en själv. Enket beskrivet, vi tittar på ett problem och vill ta fram en alternativ lösning som ger ett förbättrat resultat för den det berör.


Vi är affärsutvecklare och i vårt yrke ser vi allt för ofta bristen på förutsättningar. Har man pengar köper man kompletterande kunskap och kan därmed uppnå en förändring, förbättring. Men hur ser det ut för de som inte har den möjligheten? Vårt intresse för frågan gjorde att vi började engagera oss ideellt, man kan säga att det är vår hobby -inte vårt jobb. Vi genomför inte enskilda projekt snarare projekt som berör många.


DENNA SIDA ÄR EN PLATTFORM FÖR KATALOGISERING AV DET VI GJORT OCH GÖR, EN INFORMATIONSSIDA UTAN KOMMERSIELLT SYFTE ELLER VÄRDE.

DE OMRÅDEN, FRÅGOR SOM ENGAGERAR OSS SOM INDIVIDER AVGÖR VEM SOM ÄR MED I OLIKA PROJEKT- IDEELLT. MAN BESTÄMMER SJÄLV OM MAN VILL VARA MED OCH I VILKEN GRAD I MÅN AV TID. JAG HETER MONICA JALKE OCH ÄR HUVUDMAN FÖR PROJEKTEN SOM BEDRIVS.